Києво-Могилянська академія відкрила свою сторінку на платформі Buy me a coffee

Відтепер усі, хто хотів би впливати на розвиток Академії, можуть легко приєднатися до спільноти, що підтримує університет, та підписатися на Києво-Могилянську академію на платформі Buy me a coffee.

 

Ми переконані, що перший пріоритет — підтримка Сил Оборони України, — наші «сьогодні» та «завтра». Підтримка розвитку освіти й могилянських спудеї — наше майбутнє «післязавтра».  

 

Могилянці — велика спільнота спудеїв, випускників, викладачів і друзів Академії, які змінюють Україну та світ. Разом ми також можемо розвивати наш Університет. Ваш щомісячний внесок — це системна  підтримка, завдяки якій ми зможемо сформувати сталий фонд розвитку Могилянки. Це допоможе нам постійно впроваджувати новації для студентів, викладачів, випускників та друзів Академії. 

 

Кошти, зібрані через підписки, будуть інвестуватися у три напрямки: 

 

Кампус — комфортніший простір взаємодії студентів, викладачів, випускників та друзів Академії (від оновлення аудиторій та створення нових Open Space до більшої інклюзивності Могилянки).

 

Освіта — вдосконалення процесу навчання (підтримка наукових проєктів, забезпечення навчальними сервісами та інші нові можливості для студентів та викладачів).

 

Спільнота — розвиток та зміцнення могилянської спільноти (гранти для проєктів студентських організацій, підтримка ініціатив та подій).

 

Цього року ми поставили ціль — досягти відмітки у 10 000$ на місяць. Це всього ≈ 1500 підписників. Знаємо, насправді нас набагато більше. Ми також не забуватимемо дякувати Вам за долученість муркотними плюшками від Букиці: спеціальні дайджести, подкасти, лекції та подарунки.

 

Ваша допомога і включеність у розвиток університету — надзвичайна цінність. Підписуючись на щомісячний внесок на By me a coffee, Ви зможете впливати на розподіл зібраних коштів.

 

У кінці року адміністрація, Наглядова Рада НаУКМА та Наглядова Рада Фундації визначать проєкти для фінансування, а Ви зможе проголосувати за той, що є пріоритетним на Ваш погляд.

 

Запрошуємо до спільноти могилянських благодійників! Підписуйтесь на новостворену сторінку киці Букиці у ТікТоці, взаємодійте із новими обʼєктами на кампусі та поширюйте цю новину серед друзів!

 

*Сторінку Buy me a coffee веде команда Києво-Могилянської Фундації в Україні. Зібрані благодійні кошти будуть інвестовані в проєкти, які сприяють розвитку Академії.

 

Усі звіти Ви зможете переглянути на офіційній сторінці Києво-Могилянської академії на Buy me a coffee або на сайті Фундації.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна